Messeplatz, Basel

Vacature juridisch secretaresse

Functiebeschrijving
In deze functie (uitgangspunt is 40 uur) is je takenpakket breed en is geen dag hetzelfde. Je werkt in een klein team van (met jou erbij) vijf secretaresses, waarbinnen een open, informele sfeer heerst en samenwerken hoog in het vaandel staat.
Je houdt je bezig met secretariële werkzaamheden, zoals agendabeheer, cliënten ontvangen, telefonisch contact afhandelen, termijnen en deadlines bewaken, dossiers aanmaken en beheren en correspondentie verzorgen.
De grootte van het kantoor brengt met zich mee dat het secretariaat onderdeel is van het team als geheel én jij de kans krijgt allerlei taken op te pakken die bij het reilen en zeilen van een kantoor horen. Dit maakt ook dat wij oog hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ambities.

Het kantoor
RESOR N.V. is een advocatenkantoor, bestaand uit 21 advocaten en 6 ondersteuners, dat gespecialiseerd is in insolventierecht. De focus ligt op bedrijven die in financiële problemen verkeren, maar we hebben ook een curatorenpraktijk. Naast het bijstaan van cliënten vindt RESOR nevenactiviteiten in het kader van kennisontwikkeling- en overdracht belangrijk. De sfeer binnen het kantoor is informeel en non-hiërarchisch; het team kan omschreven worden als hecht en betrokken.

Profiel
Spreekt het bovenstaande jou aan, werk jij graag samen en heb jij al wat ervaring (veel ervaring mag ook) opgedaan in een vergelijkbare rol? Ben jij daarbij een type dat graag lekker druk bezig is, er plezier in heeft een ander te ontzorgen en een aardig woordje Engels spreekt? Dan bezit jij het gewenste profiel. Een specifieke opleiding vinden wij niet zo belangrijk; jouw persoonlijkheid en een goede klik met het team des te meer.

We ontvangen graag je motivatie en CV. We kijken ernaar uit kennis te maken bij ons op kantoor!
Neem contact op met Lydia de Kok of Esther Oppedijk van Veen.