Messeplatz, Basel

Vacature juridisch secretaresse

Functiebeschrijving
In deze functie is je takenpakket breed en is geen dag hetzelfde. Je werkt in een klein team van (met jou erbij) vijf secretaresses, waarbinnen een open, informele sfeer heerst en samenwerken hoog in het vaandel staat.
Je houdt je bezig met diverse secretariële werkzaamheden, zoals agendabeheer, cliënten ontvangen, telefonisch contact afhandelen, termijnen en deadlines bewaken, dossiers aanmaken en beheren en correspondentie verzorgen.
De grootte van het kantoor brengt met zich mee dat het secretariaat onderdeel is van het team als geheel én jij de kans krijgt allerlei taken op te pakken die bij het reilen en zeilen van ons kantoor horen. Dit maakt ook dat wij oog hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ambities.

Het kantoor
RESOR N.V. is een advocatenkantoor, bestaand uit meer dan twintig advocaten en diverse ondersteuners, dat gespecialiseerd is in corporate restructuring, insolvency & litigation. De focus ligt op bedrijven die in financiële problemen verkeren en er is ook een curatorenpraktijk. Naast het bijstaan van cliënten vindt RESOR nevenactiviteiten in het kader van kennisontwikkeling- en overdracht belangrijk. De sfeer binnen het kantoor is informeel, ambitieus en non-hiërarchisch. Het team kan omschreven worden als hecht en betrokken. Het kantoor is gelegen aan het Museumplein in het centrum van Amsterdam.

Profiel
Spreekt het bovenstaande profiel jou aan, werk jij graag samen en heb jij al wat ervaring opgedaan in een vergelijkbare rol? Ben jij daarbij een type dat graag lekker druk bezig is, er plezier in heeft een ander te ontzorgen, een aardig woordje Engels spreekt en bij voorkeur fulltime beschikbaar is? Dan nodigen wij je graag uit te solliciteren. Een specifieke opleiding vinden wij minder belangrijk; jouw persoonlijkheid en een goede klik met het team des te meer.
We ontvangen graag je CV en motivatie. We kijken ernaar uit kennis te maken bij ons op kantoor!

Je kan je vragen of CV met motivatie sturen aan: Maaike Folkers of Lydia de Kok.