Begin je carrière met RESOR Start

Bij RESOR werk je vanaf je eerste zaak één-op-één samen met de verantwoordelijk partner. Hierdoor maak je veel vlieguren en krijg je vanaf het begin eigen verantwoordelijkheid.

Daarnaast volg je zowel de beroepsopleiding van de NOvA als het RESORstart-programma. RESORstart is het opleidings- en begeleidingsprogramma van RESOR voor haar jonge advocaten (0-5 jaar ervaring). Het doel van RESORstart is om op een enthousiaste en betrokken manier jonge advocaten te begeleiden bij hun ontwikkeling tot inhoudelijk steengoede, vaardige, betrokken en klantgerichte advocaten. Het programma bestaat uit drie pijlers: juridisch inhoudelijk, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Onderdelen van het programma worden verzorgd door collega’s met veel expertise op een bepaald gebied en door verschillende gastsprekers die je kennis laten maken met het bredere speelveld waarin je als advocaat opereert. In het programma is ruimte voor eigen inbreng en de mogelijkheid om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Het programma staat onder leiding van Esther Oppedijk van Veen en Tom Booms. Mocht je hierover meer informatie willen, neem dan gerust met één van hen contact op!