Messeplatz, Basel

Werken bij

RESOR N.V. is een advocatenkantoor, bestaand uit meer dan twintig advocaten en diverse ondersteuners, dat gespecialiseerd is in corporate restructuring, insolvency & litigation. De focus ligt op bedrijven die in financiële problemen verkeren en er is ook een curatorenpraktijk. De sfeer binnen het kantoor is informeel, ambitieus en non-hiërarchisch. Het interne opleidings- en begeleidingsprogramma RESORstart biedt jonge advocaten de mogelijkheid zich inhoudelijk, persoonlijk en op vaardigheden breed en snel tot advocaat te ontwikkelen. Het team kan omschreven worden als hecht en betrokken. De monumentale kantoorvilla is gelegen aan het Museumplein in het centrum van Amsterdam.

RESOR is voortdurend op zoek naar mensen met het talent, de motivatie en de inzet om de top te bereiken in wat wij doen. Maaike Folkers vertelt je daar graag meer over. Meteen solliciteren kan natuurlijk ook.

Telefoonnummer: 020-211 1081
E-mail: Maaike Folkers

Actuele vacature
Interim HR-Manager

  • 6 maanden (met mogelijkheid tot verlenging);
  • 16 uur per week;
  • startdatum en tarief in overleg.

RESOR biedt een veelzijdige opdracht waar jouw HR kennis en professionaliteit worden gewaardeerd. Beschik jij over sterke adviesvaardigheden, ben je sterk in het opbouwen van relaties en zijn je administratieve vaardigheden goed ontwikkeld? Ben je integer, empathisch en werk je accuraat? Heb je minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare rol en ben je op zoek naar een opdracht in een informele en ambitieuze omgeving?

Stuur dan je CV met vermelding van je tarief naar maaike.folkers@resor.nl (of bel met je vragen 020-211 1081).

Doorlopende vacatures
Advocaat-stagiaires en advocaat-medewerkers
RESOR is geïnteresseerd in zowel (bijna) afgestudeerden die aan het begin van hun professionele carrière staan (en hun civiel effect hebben behaald) als in advocaten die al enige jaren werkervaring als advocaat of bijvoorbeeld in de wetenschap hebben opgedaan. Uiteindelijk zijn jouw talent, persoonlijkheid en ambitie voor ons het belangrijkst en wij kijken ook naar je cijferlijsten en scriptieresultaat. RESOR biedt jou een gedegen intern opleidings- en begeleidingsprogramma (RESORstart) en de kansen en ervaring om jouw doelen te bereiken. Naast het bijstaan van cliënten vindt RESOR nevenactiviteiten in het kader van kennisontwikkeling- en overdracht belangrijk.

Student-stagiaires
RESOR biedt aan masterstudenten met een interesse voor de rechtsgebieden Insolventierecht en Corporate Litigation de kans om gedurende twee maanden ons kantoor beter te leren kennen en mee te draaien in de praktijk. Dus heb je interesse in onze rechtsgebieden, wil je de advocatuur beter leren kennen en heb je goede studieresultaten bereikt? Dan komen wij graag met je in contact.

Een informele kennismaking
RESOR biedt ook de mogelijkheid tot een informele kennismaking met iemand van hetzelfde ervaringsniveau.