Messeplatz, Basel

Werken bij

RESOR N.V. is een advocatenkantoor, bestaand uit meer dan twintig advocaten en diverse ondersteuners, dat gespecialiseerd is in corporate restructuring, insolvency & litigation. De focus ligt op bedrijven die in financiële problemen verkeren en er is ook een curatorenpraktijk. Naast het bijstaan van cliënten vindt RESOR nevenactiviteiten in het kader van kennisontwikkeling- en overdracht belangrijk. De sfeer binnen het kantoor is informeel, ambitieus en non-hiërarchisch. Het team kan omschreven worden als hecht en betrokken. De monumentale kantoorvilla is gelegen aan het Museumplein in het centrum van Amsterdam.

RESOR is voortdurend op zoek naar mensen met het talent, de motivatie en de inzet om de top te bereiken in wat wij doen. Hieronder lees je meer over de actuele en ook de doorlopende vacatures.

Actuele vacatures

Doorlopende vacatures
Advocaat-stagiaires en advocaat-medewerkers
RESOR is geïnteresseerd in zowel afgestudeerden die aan het begin van hun professionele carrière staan (en hun civiel effect hebben behaald) als in advocaten die al enige jaren werkervaring als advocaat of bijvoorbeeld in de wetenschap hebben opgedaan. Uiteindelijk zijn jouw talent, persoonlijkheid en ambitie voor ons het belangrijkst. Uiteraard kijken wij ook naar je cijferlijsten en scriptieresultaat. RESOR biedt jou een gedegen opleiding en de kansen en ervaring om jouw doelen te bereiken.
Als je geïnteresseerd bent of meer wilt weten over de mogelijkheden bij RESOR, bel dan (020-211 1081) of stuur een e-mail met een motivatiebrief en een CV naar Human Resources t.a.v. Maaike Folkers.

Student-stagiaires
RESOR komt graag in contact met masterstudenten met een interesse voor de rechtsgebieden Insolventierecht en Corporate Litigation. Je kunt ons kantoor beter leren kennen en twee maanden meedraaien in de praktijk. Als je bent geïnteresseerd of meer wilt weten over de stagemogelijkheden bij RESOR, bel dan 020-211 1081 of stuur een e-mail met een motivatiebrief en een CV naar Human Resources t.a.v. Maaike Folkers.

Een informele kennismaking met iemand van hetzelfde ervaringsniveau behoort ook tot de mogelijkheden. Je kan hiervoor bellen met Human Resources/Maaike Folkers (020-211 1081) of een email sturen.